Sådan ændres indstillingerne for programmers adgang til webcam eller mikrofon

Hvis du vil ændre indstillingerne for programmers adgang til webcam eller mikrofon:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. I afsnittet Indstillinger for fortrolighed skal du vælge komponenten Kontrol af webkamera og mikrofon.
  4. Under Indstillinger for webcam, skal du udføre en af følgende handlinger:
    • Blokér adgang til dit webcam for alle programmer. Webcam-adgang er blokeret for alle programmer, der er installeret på din computer.
    • Giv besked, hvis et program bruger webcamet. Programmer, der har adgang som standard, vil få adgang til webcam. En meddelelse vil blive vist, der informerer brugeren om, at et specifikt program bruger webcam.

Denne indstilling er ikke tilgængelig, hvis handlingen Blokér adgang til dit webcam for alle programmer er valgt.

5. Under Mikrofon-indstillinger, skal du udføre en af følgende handlinger:
    • Blokér adgang til din mikrofon for alle programmer. Mikrofonadgang er blokeret for alle programmer, der er installeret på din computer.
    • Giv besked, hvis et program bruger mikrofonen. Programmer, der har adgang som standard, vil få adgang til mikrofonen. En meddelelse vil blive vist, der informerer brugeren om, at et specifikt program bruger mikrofonen.

Denne indstilling er ikke tilgængelig, hvis handlingen Blokér adgang til din mikrofon for alle programmer er valgt.